BODUM® DESIGN AWARD - BETTER PRODUCTS FOR BETTER LIVING

 

Danske Designere repræsenterer 800 individuelle medlemmer, der alle beskæftiger sig professionelt med design. Organisationen tilbyder en række medlemsydelser, blandt andet i forhold til kontrakter og rettigheder, rådgivning om forretnings- og karriereudvikling, mentorprogrammer, netværksaktiviteter og videndeling via web, nyhedsbreve og Danmarks eneste magasin for professionelle designere, inform. Derudover er Danske Designere talerør for designfaget vis-a-vis myndigheder og det politiske miljø, pressen og relevante videnmiljøer i Danmark og internationalt.

 

BO BEDRE er Skandinaviens førende og Danmarks største boligmagasin. Siden første nummer udkom i marts 1961, har BO BEDRE tæt fulgt dansk og internationalt design. Magasinet har gennem årene løbende støttet udviklingen af ny dansk design.

 

Louisiana Museum of Modern Art er et førende internationalt museum, et levende kulturhus og et særligt sted, hvor også arkitekturen og beliggenheden bidrager til helheden. Hvert år præsenterer museet 4-6 særudstillinger med hovedvægt på de store modernistiske kunstnere og den nyeste, internationale samtidskunst. Museet har desuden en lang tradition for store foto-, design,- og arkitekturudstillinger.

 

BODUM® er blandt de førende inden for design og produktion af kvalitetsprodukter til køkken og bord. BODUM® blev stiftet for over 65 år siden og har i dag datterselskaber over det meste af verden. De mange års erfaring har skabt et stærkt varemærke, som bygger på kvalitet og et stadig ønske om fornyelse.